Brygger: Kent Mikael Rosseland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1076 FG: 1020 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,4% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 37 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.001 kg Munich I (40%) 4.001 kg Munich II (40%) 1.700 kg Pilsner (17%) 0.200 kg Crystal 60 (2%) 0.100 kg Chocolate (1%) [B]Humle og krydder[/B] 50g Perle @ 60 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: Overpitch fra slurry Informasjon om gjæring: 4 uker på 11 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. februar 2015 Flasket: 18. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N