Brygger: Kent Mikael Rosseland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1076
FG: 1020
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 7,4%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 37 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.001 kg Munich I (40%)
4.001 kg Munich II (40%)
1.700 kg Pilsner (17%)
0.200 kg Crystal 60 (2%)
0.100 kg Chocolate (1%)

[B]Humle og krydder[/B]
50g Perle @ 60

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: Overpitch fra slurry
Informasjon om gjæring:
4 uker på 11 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. februar 2015
Flasket: 18. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N