Brygger: Vidar Bentestuen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1,053
FG: 1,013
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 30,67
Beregnet farge: 23,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3.200g maris otter     
650g     munich 20l
500g     hvete malt
400g     crystal 60l
250g     Amber malt
160g     brown malt
160g     chocolate malt
150g     spray malt (gjærstarter)

[B]Humle og krydder[/B]
15g  northen brewer  60 min
35g  East kent g.       15 min
20g  cascade               5 min
15g  Ahtanum              5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 65 min
78 grader i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 007
Gjærmengde: Ett rør 
Informasjon om gjæring:
Gjæret to uker på 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. februar 2014
Flasket: 22. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N