Brygger: Vidar Bentestuen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1,053 FG: 1,013 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 30,67 Beregnet farge: 23,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.200g maris otter 650g munich 20l 500g hvete malt 400g crystal 60l 250g Amber malt 160g brown malt 160g chocolate malt 150g spray malt (gjærstarter) [B]Humle og krydder[/B] 15g northen brewer 60 min 35g East kent g. 15 min 20g cascade 5 min 15g Ahtanum 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 65 min 78 grader i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 007 Gjærmengde: Ett rør Informasjon om gjæring: Gjæret to uker på 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. februar 2014 Flasket: 22. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N