Brygger: Olav Nilsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1,045 FG: 1,012 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 41,0 Beregnet farge: 68 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7,00 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 0,60 kg Chocolate Malt (689,5 EBC) Grain 0,50 kg Oats, Flaked (2,0 EBC) Grain 0,40 kg Roasted Barley (591,0 EBC) Grain 0,30kg Black (Patent) Malt (985,0 EBC) 0,15 kg Caramel/Crystal Malt - 40L (78,8 EBC) Grain 0,15 kg Caramel/Crystal Malt - 80L (157,6 EBC) Grain 0,15 kg Caramel/Crystal Malt -120L (236,4 EBC) Grain [B]Humle og krydder[/B] 60 min 90,00 gm Goldings, East Kent [6,40 %] 10 min 50,00 gm Goldings, East Kent [6,40 %] [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader 1 time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US05 Gjærmengde: 2pk Informasjon om gjæring: 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. november 2013 Flasket: 31. desember 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F