Brygger: Olav Nilsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8A Dry stout
OG: 1,045
FG: 1,012
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 41,0
Beregnet farge: 68 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7,00 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain

0,60 kg Chocolate Malt (689,5 EBC) Grain

0,50 kg Oats, Flaked (2,0 EBC) Grain

0,40 kg Roasted Barley (591,0 EBC) Grain

0,30kg Black (Patent) Malt
(985,0 EBC)

0,15 kg Caramel/Crystal Malt - 40L (78,8 EBC) Grain

0,15 kg Caramel/Crystal Malt - 80L (157,6 EBC) Grain

0,15 kg Caramel/Crystal Malt -120L (236,4 EBC) Grain

[B]Humle og krydder[/B]
60 min 90,00 gm Goldings, East Kent [6,40 %] 

10 min 50,00 gm Goldings, East Kent [6,40 %]

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader 1 time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US05
Gjærmengde: 2pk
Informasjon om gjæring:
2 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. november 2013
Flasket: 31. desember 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F