Brygger: Kjell Breimo
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,058
FG: 1,017
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 61,0
Beregnet farge: 18 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt (tysk) 88%
Carahell 8%
Caramunich I 4%

[B]Humle og krydder[/B]
30 g Centennial 8,5% (90 min)
20 g Galena 12,2% (90 min)
25 g Centennial 8,5% (15 min)
16 g Centennial 8,5% (5 min)
50 g Centennial 8,5 %(tørr)
100 g Citra 12% (tørr)

[B]Andre ingredienser[/B]
Gypsum
Baking Soda
Chalk
Whirlfloc
Yeast Nutrient

[B]Meskeinformasjon[/B]
1 time på 67 grader
20 minutter på 72 grader
5 minutter på 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WY. Am. Ale II 1272
Gjærmengde: 3 l starter (1 rør)
Informasjon om gjæring:
16/17 grader i dunk i 3/4 dager. Deretter 1 uke på 18 grader. Avsluttet med rundt 10 dager eller så på 20 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. januar 2016
Flasket: 16. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N