Brygger: Kjell Breimo Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,058 FG: 1,017 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 61,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt (tysk) 88% Carahell 8% Caramunich I 4% [B]Humle og krydder[/B] 30 g Centennial 8,5% (90 min) 20 g Galena 12,2% (90 min) 25 g Centennial 8,5% (15 min) 16 g Centennial 8,5% (5 min) 50 g Centennial 8,5 %(tørr) 100 g Citra 12% (tørr) [B]Andre ingredienser[/B] Gypsum Baking Soda Chalk Whirlfloc Yeast Nutrient [B]Meskeinformasjon[/B] 1 time på 67 grader 20 minutter på 72 grader 5 minutter på 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY. Am. Ale II 1272 Gjærmengde: 3 l starter (1 rør) Informasjon om gjæring: 16/17 grader i dunk i 3/4 dager. Deretter 1 uke på 18 grader. Avsluttet med rundt 10 dager eller så på 20 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. januar 2016 Flasket: 16. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N