Brygger: Dag Frode Aasnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1,052 FG: 1,015 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 18,2 Beregnet farge: 29,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich (BestMälz) (15,0 EBC) Wheat (BestMälz) (4,5 EBC) Chocolate Malt (689,5 EBC) [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Hersbrucker [3,00 %] [B]Andre ingredienser[/B] ---- [B]Meskeinformasjon[/B] 52,0 C 20 min 61,0 C 35 min 69,0 C 35 min 78,0 C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Bavarian Lager 2206 Gjærmengde: 2 kolber Informasjon om gjæring: Gjærstarter 2Liter / 2 kolber gjær [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. februar 2015 Flasket: 28. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N