Brygger: Dag Frode Aasnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1,052
FG: 1,015
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 18,2
Beregnet farge: 29,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich (BestMälz) (15,0 EBC) 
Wheat (BestMälz) (4,5 EBC) Chocolate Malt (689,5 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Hersbrucker [3,00 %]

[B]Andre ingredienser[/B]
----

[B]Meskeinformasjon[/B]
52,0 C 20 min 
61,0 C 35 min 
69,0 C 35 min 
78,0 C 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Bavarian Lager 2206
Gjærmengde: 2 kolber
Informasjon om gjæring:
Gjærstarter 2Liter / 2 kolber gjær

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. februar 2015
Flasket: 28. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N