Brygger: Christoffer Haugan
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10D Saison)
Ekstra ingredienser: Tørket appelsinskall
OG: 1,066
FG: 1,004
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 8,1%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 52 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.2 kg Pilsner malt
450 g Munich malt
250 g Crystal malt 120
200 g Vienna malt
200 g Wheat malt
100 g Carafa I
340 g Candi sugar, mørk
220 g Turbinado
500 g Extra lys spraymalt

[B]Humle og krydder[/B]
60 g Styrian goldings 60 min
20 g Saaz 20 min

[B]Andre ingredienser[/B]
20 g tørket appelsinskall

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader 60 min
Mash out 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast French saison
Gjærmengde: 3 pakker
Informasjon om gjæring:
2 uker primærgjæring 18 grader
6 uker sekundærgjæring 18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. oktober 2014
Flasket: 21. desember 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N