Brygger: Christoffer Haugan Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10D Saison) Ekstra ingredienser: Tørket appelsinskall OG: 1,066 FG: 1,004 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 8,1% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 52 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.2 kg Pilsner malt 450 g Munich malt 250 g Crystal malt 120 200 g Vienna malt 200 g Wheat malt 100 g Carafa I 340 g Candi sugar, mørk 220 g Turbinado 500 g Extra lys spraymalt [B]Humle og krydder[/B] 60 g Styrian goldings 60 min 20 g Saaz 20 min [B]Andre ingredienser[/B] 20 g tørket appelsinskall [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader 60 min Mash out 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast French saison Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: 2 uker primærgjæring 18 grader 6 uker sekundærgjæring 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. oktober 2014 Flasket: 21. desember 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N