Brygger: Erland R. Nordgård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1,051 FG: 1,012 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 3700 g Crystal 70 380 g Amber malt 320 g Pale chocolate 200 g Brown malt 160 g [B]Humle og krydder[/B] Fuggles (4,6%), 60 min: 35 g Fuggles (4,6%), 10 min: 25 g [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring 2g Protafloc 1/2 stk [B]Meskeinformasjon[/B] 68C over 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S-04 Gjærmengde: 11 g Informasjon om gjæring: 18C, økt til 20C gradvis etter 4-5 dager [B]Kommentarer[/B] Tappet på flaske fra karbonert fat, lagret på 10-12 grader [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. september 2016 Flasket: 1. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F