Brygger: Eskil Eriksen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1C Tsjekkisk pilsner
OG: 10,490
FG: 10,120
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg Pilsnermalt (Best  malts)
75 g Cara gold (120 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
20g Magnum 14.1 % - 60 minutt.
20 g Saaz 3.5%- 15 minutt
20 g Saaz 3.55 - 1 minutt

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 60 minutt
75 grader 10 minutt

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 802
Gjærmengde: i henhold til MrMalt
Informasjon om gjæring:
3 uker 10 grader.
4 dager Diacetyl-rest på 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. november 2017
Flasket: 13. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F