Brygger: Eskil Eriksen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1C Tsjekkisk pilsner OG: 10,490 FG: 10,120 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg Pilsnermalt (Best malts) 75 g Cara gold (120 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 20g Magnum 14.1 % - 60 minutt. 20 g Saaz 3.5%- 15 minutt 20 g Saaz 3.55 - 1 minutt [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 60 minutt 75 grader 10 minutt [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 802 Gjærmengde: i henhold til MrMalt Informasjon om gjæring: 3 uker 10 grader. 4 dager Diacetyl-rest på 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. november 2017 Flasket: 13. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F