Brygger: Bjørn Kenneth Andreassen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsener
OG: 1,048
FG: 1,013
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 17,5l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 35,5
Beregnet farge: 6,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Weyermann Pilsnermalt

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertrau Mittelfruh 4,4%

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking 
66-68 C grader i 60 min
Boil off
76 C 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 830 German Lager
Gjærmengde: 1 Liter starter
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 11 C i 28 Dager
Primærgjæring 11 C i 10 Dager

[B]Kommentarer[/B]
Serveres Kaldt

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. oktober 2015
Flasket: 20. november 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N