Brygger: Bjørn Kenneth Andreassen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1,048 FG: 1,013 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 17,5l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 35,5 Beregnet farge: 6,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Weyermann Pilsnermalt [B]Humle og krydder[/B] Hallertrau Mittelfruh 4,4% [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking 66-68 C grader i 60 min Boil off 76 C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 830 German Lager Gjærmengde: 1 Liter starter Informasjon om gjæring: Gjæret på 11 C i 28 Dager Primærgjæring 11 C i 10 Dager [B]Kommentarer[/B] Serveres Kaldt [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. oktober 2015 Flasket: 20. november 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N