Brygger: Henrik Arild Sandbæk Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 7A Weizen/Weissbier) Ekstra ingredienser: Røykmalt,Havre(røykt).Kamilleblomst OG: 1044 FG: 1010 Mengde vørter: 18,5l Mengde ferdig øl: 17,5l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3000 gr hvetemalt mørk weyermann 2000 gr weyermann røyk malt 600 gr hjemmerøkt store havregryn. (røykt på maiskolber). [B]Humle og krydder[/B] 60 gram Saaz blomst 3,5% i 60 min. 40 gram Kamilleblomst (tørket).tilsatt etter endt koking i 4 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] malten er mesket i 15 lier vann, ved 67 grader i 60 min. siling 90 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2565 Kolsch Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: gjæring på 13 grader i 13 dager. ettergjæring på fat i 13 grader i 8 dager. lagring på fat i 0-4 grader i ca 6 uker. [B]Kommentarer[/B] Dette skal være en Grodziskie (polsk røykt hvete øl) med en egen vri. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. oktober 2012 Flasket: 24. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N