Brygger: Christer Sande
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl (basistype 10D Saison)
Ekstra ingredienser: Ingefær
OG: 1062
FG: 1011
Mengde vørter: 17,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5200 gram pilsner malt
1000 gram wheat malt
200 gram biscuit malt

[B]Humle og krydder[/B]
15 gram Pacific Gem pellets 15 % 60 min
20 gram Pacific Gem pellets 15 %   5 min
35 gram Pacific Gem pellets 15 %   1 min
30 gram Pacific Gem pellets 15 %  tørrhumling

100 gram ingefær siste minutt av koking

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]


[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 566
Gjærmengde: 2 rør i 2 liter starter
Informasjon om gjæring:
65 degrees for 90 minutes, 78 degrees for 15 minutes.

[B]Kommentarer[/B]
Muligens den hører til klasse 13E, om ingefær ikke går som krydder.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N