Brygger: Christer Sande Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 10D Saison) Ekstra ingredienser: Ingefær OG: 1062 FG: 1011 Mengde vørter: 17,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5200 gram pilsner malt 1000 gram wheat malt 200 gram biscuit malt [B]Humle og krydder[/B] 15 gram Pacific Gem pellets 15 % 60 min 20 gram Pacific Gem pellets 15 % 5 min 35 gram Pacific Gem pellets 15 % 1 min 30 gram Pacific Gem pellets 15 % tørrhumling 100 gram ingefær siste minutt av koking [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 566 Gjærmengde: 2 rør i 2 liter starter Informasjon om gjæring: 65 degrees for 90 minutes, 78 degrees for 15 minutes. [B]Kommentarer[/B] Muligens den hører til klasse 13E, om ingefær ikke går som krydder. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N