Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1058 FG: 1000 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt, wheat malt, munich malt, cara crystal, cara rye, rye malt, light kandis [B]Humle og krydder[/B] Sorachi Ace [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 min, 77 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3711 Gjærmengde: 1pk i 2l starter Informasjon om gjæring: Pitchet på 19 grader lar free rise til 23. Øker gradvis til 26 og lar stå der til gjæringen er ferdig. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. juni 2015 Flasket: 23. juni 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N