Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1058
FG: 1000
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt, wheat malt, munich malt, cara crystal, cara rye, rye malt, light kandis

[B]Humle og krydder[/B]
Sorachi Ace

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 60 min, 77 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3711
Gjærmengde: 1pk i 2l starter
Informasjon om gjæring:
Pitchet på 19 grader lar free rise til 23. Øker gradvis til 26 og lar stå der til gjæringen er ferdig.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. juni 2015
Flasket: 23. juni 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N