Brygger: Glenn Roger Lie
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8E Moderne porter og stout
OG: 1,065
FG: 1,019
Mengde vørter: 14,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 65,5
Beregnet farge: 91,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,5 kg Pale malt
0,34 kg Carafa 2
0,25 kg Caramunich 2
0,25 kg Chocolate malt

[B]Humle og krydder[/B]
30 gr Magnum @ 60 min
14 gr Cascade @ 5 min
8 gr Centennial @ 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc
Servomyces

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader C i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP001
Gjærmengde: 1 rør, 1,5 l starter
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 19 grader C i 17 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. november 2014
Flasket: 10. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F