Brygger: Glenn Roger Lie Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1,065 FG: 1,019 Mengde vørter: 14,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 65,5 Beregnet farge: 91,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,5 kg Pale malt 0,34 kg Carafa 2 0,25 kg Caramunich 2 0,25 kg Chocolate malt [B]Humle og krydder[/B] 30 gr Magnum @ 60 min 14 gr Cascade @ 5 min 8 gr Centennial @ 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc Servomyces [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP001 Gjærmengde: 1 rør, 1,5 l starter Informasjon om gjæring: Gjæret på 19 grader C i 17 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. november 2014 Flasket: 10. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F