Brygger: Bernt Sandsmark
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1052
FG: 1007
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,3 kg Pilsnermalt
2,3 kg Palemalt
200 g Crystall 120

[B]Humle og krydder[/B]
6 g chinook 13% 60 min
25 g Cascade 7 % 15 min
25 g Centenniel 10% 15 min
25 g cascade 2 min
25 g centenniel 2 min
25 g cascade DH
25 g centenniel DH

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64`c i 75 min, mash out 75 `c i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp001
Gjærmengde: Ca nok
Informasjon om gjæring:
16`c til stormgjæring er over, deretter stiger tempen naturlig til 20`c

[B]Kommentarer[/B]
Oppskriften er laget av Gahr Smith Gahrsen og Kim Odland fra ABC Brewing

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. februar 2014
Flasket: 3. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F