Brygger: Bernt Sandsmark Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1052 FG: 1007 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,3 kg Pilsnermalt 2,3 kg Palemalt 200 g Crystall 120 [B]Humle og krydder[/B] 6 g chinook 13% 60 min 25 g Cascade 7 % 15 min 25 g Centenniel 10% 15 min 25 g cascade 2 min 25 g centenniel 2 min 25 g cascade DH 25 g centenniel DH [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64`c i 75 min, mash out 75 `c i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp001 Gjærmengde: Ca nok Informasjon om gjæring: 16`c til stormgjæring er over, deretter stiger tempen naturlig til 20`c [B]Kommentarer[/B] Oppskriften er laget av Gahr Smith Gahrsen og Kim Odland fra ABC Brewing [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. februar 2014 Flasket: 3. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F