Brygger: Morten Wenæs
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,047
FG: 1,008
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 22,5l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 17,6
Beregnet farge: 6,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner (Ireks) - 4 EBC -3,5 kilo
Wheat Malt, Pale (Weyermann) - 3,9 EBC	- 1,25 kilo
Wheat, Flaked - 3,2 EBC - 1,25 kilo

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau Blanc - 8,3 % alpha - 20 gram på 90 minutter.
Hallertau Blanc - 8,3 % alpha - 25 gram på 2 minutter.

Organisk dyrket spansk koriandrefrø, knust - 40 gram på 2 minutter.
Organisk dyrket appelsin zest - 60 gram på 2 minutter.

[B]Andre ingredienser[/B]
Protaflock - 1/2 tbl - 10 min.
Gjærnæring - 1/2 ts - 10 min.
Kalsiumsulfat - 2 gram/10 liter vann.
Kalsiumklorid - 1 gram/10 liter vann.

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader celcius i 90 minutter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 400
Gjærmengde: ca 218 mrd celler
Informasjon om gjæring:
19 grader celcius i syv dager.
22 grader celcius i 8 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. januar 2017
Flasket: 28. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N