Brygger: Morten Wenæs Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,047 FG: 1,008 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 22,5l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 17,6 Beregnet farge: 6,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner (Ireks) - 4 EBC -3,5 kilo Wheat Malt, Pale (Weyermann) - 3,9 EBC - 1,25 kilo Wheat, Flaked - 3,2 EBC - 1,25 kilo [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Blanc - 8,3 % alpha - 20 gram på 90 minutter. Hallertau Blanc - 8,3 % alpha - 25 gram på 2 minutter. Organisk dyrket spansk koriandrefrø, knust - 40 gram på 2 minutter. Organisk dyrket appelsin zest - 60 gram på 2 minutter. [B]Andre ingredienser[/B] Protaflock - 1/2 tbl - 10 min. Gjærnæring - 1/2 ts - 10 min. Kalsiumsulfat - 2 gram/10 liter vann. Kalsiumklorid - 1 gram/10 liter vann. [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader celcius i 90 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 400 Gjærmengde: ca 218 mrd celler Informasjon om gjæring: 19 grader celcius i syv dager. 22 grader celcius i 8 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. januar 2017 Flasket: 28. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N