Brygger: Jørund H. Eggen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,054
FG: 1,011
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 46,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter
Munich 
Caraclear

[B]Humle og krydder[/B]
Citra

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min.
78 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1318
Gjærmengde: 250 Mrd celler
Informasjon om gjæring:
Gjæret i 5 dager på gjæringskar før overført til keg med overtrykksventil og tørrhumle.
Gjæret i 9 dager til før CC og overføring på nytt fat for conditioning.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. januar 2018
Flasket: 28. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N