Brygger: Jørund H. Eggen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,054 FG: 1,011 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 46,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Munich Caraclear [B]Humle og krydder[/B] Citra [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min. 78 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1318 Gjærmengde: 250 Mrd celler Informasjon om gjæring: Gjæret i 5 dager på gjæringskar før overført til keg med overtrykksventil og tørrhumle. Gjæret i 9 dager til før CC og overføring på nytt fat for conditioning. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. januar 2018 Flasket: 28. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N