Brygger: Halvor Lie Willadssen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1042 FG: 1010 Mengde vørter: 10,0l Mengde ferdig øl: 9,0l Alkoholstyrke: 4,2% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1200 gram Heidelberg Pilsnermalt 500 gram Hvetemalt 300 gram Hveteflak [B]Humle og krydder[/B] 6 gram Northern brewer pellets 10,5% 60 minutter 15 gram Fuggles pellets 5 % 5 minutter 8 gram korianderfrø 5 minutter Skall fra 1 appelsin, 1 grapefrukt og 1 sitron 5 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 2 gram Irish moss 5 minutter [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket 67 grader i 60 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Gjæret på ca 19 grader i 3 døgn og ca 21 grader i 11 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. februar 2013 Flasket: 23. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N