Brygger: Halvor Lie Willadssen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1042
FG: 1010
Mengde vørter: 10,0l
Mengde ferdig øl: 9,0l
Alkoholstyrke: 4,2%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1200 gram Heidelberg Pilsnermalt 
500 gram Hvetemalt 
300 gram Hveteflak

[B]Humle og krydder[/B]
6 gram Northern brewer pellets 10,5% 60 minutter
15 gram Fuggles pellets 5 % 5 minutter
8 gram korianderfrø 5 minutter
Skall fra 1 appelsin, 1 grapefrukt og 1 sitron 5 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
2 gram Irish moss 5 minutter

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket 67 grader i 60 minutter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Gjæret på ca 19 grader i 3 døgn og ca 21 grader i 11 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. februar 2013
Flasket: 23. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N