Brygger: Ken Robin Ruud
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8D Porter)
Ekstra ingredienser: Honning
OG: 1,068
FG: 1,025
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,5kg Munich I
2kg Pilsnermalt
1kg CaraAmber
1kg Carared
0,3kg Carafa

[B]Humle og krydder[/B]
30g Hull Melon @60m
30g Hull Melon @15m
40g Hull Melon @5m
0,7kg Honning

[B]Andre ingredienser[/B]
Honning

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Nottingham Ale 
Gjærmengde: 1 pose
Informasjon om gjæring:
20 grader i 2 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. september 2015
Flasket: 6. oktober 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N