Brygger: Erik Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9B Amerikansk barley wine OG: 1103 FG: 1020 Mengde vørter: 31,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 11,0% Beregnet IBU: 80,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7 EBC 7 EBC 11000 g Dextrose 0 EBC 553 g Cara Red 40 EBC 40 EBC 515 g Crystal Malt 135 150 EBC 515 g Chocolate Malt 400 EBC 128 g Special B 230 EBC 230 EBC 128 g Dry Light Extract 8 EBC 1750 g [B]Humle og krydder[/B] Hops Magnum 14% alpha 107 g 60 minutes Chinook 12.6% alpha 32 g 1 minutes Centennial 10% alpha 51 g 1 minutes Cascade 6.5% alpha 51 g 1 minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67c i 70min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: APA slurry. Informasjon om gjæring: 20c i 15dager. Flaskekarbonert i en måned med ekstra Safale US-05. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N