Brygger: Erik Pedersen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9B Amerikansk barley wine
OG: 1103
FG: 1020
Mengde vørter: 31,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 11,0%
Beregnet IBU: 80,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 7 EBC	 	7	EBC	 	11000	g
Dextrose	 	0	EBC	 	553	g
Cara Red 40 EBC	 	40	EBC	 	515	g
Crystal Malt 135	 	150	EBC	 	515	g
Chocolate Malt	 	400	EBC	 	128	g
Special B 230 EBC	 	230	EBC	 	128	g
Dry Light Extract	 	8	EBC	 	1750	g

[B]Humle og krydder[/B]
Hops
Magnum	 14%	alpha	 	107	g	 	60	minutes
Chinook	 12.6%	alpha	 	32	g	 	1	minutes
Centennial	 10%	alpha	 	51	g	 	1	minutes
Cascade	 6.5%	alpha	 	51	g	 	1	minutes

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67c i 70min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: APA slurry. 
Informasjon om gjæring:
20c i 15dager. 

Flaskekarbonert i en måned med ekstra Safale US-05.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N