Brygger: Thomas Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1050 FG: 1012 Mengde vørter: 49,0l Mengde ferdig øl: 47,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 24,5 Beregnet farge: 27 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9350g Maris Otter Malt 700g Amber Malt 700g Crystal 120 500g Munich II [B]Humle og krydder[/B] 90g East Kent Golding (4% Alpha) 60 Minutter 40g East Kent Golding (4% Alpha) 20 Minutter 40g East Kent Golding (4% Alpha) 1 Minutter [B]Andre ingredienser[/B] 2ts Irish Moss 15 Minutter 1/2ts Yeast Nutrient 15 Minutter [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket 60 min på 67 grader, ingen utmesking Partiskylling med tre avtappinger [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 300ml slurry fra forrige brygg Informasjon om gjæring: 14 dager på 20 grader Primærgjæring 14 dager på 20 grader Ettergjæring på flaske [B]Kommentarer[/B] Primet med 272g sukker [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. oktober 2012 Flasket: 21. oktober 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N