Brygger: Marius Høye Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1063 FG: 1016 Mengde vørter: 26,5l Mengde ferdig øl: 25,5l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 76 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3900 gram Maris Otter 1720 gram Brown malt 800 gram Rye malt 320 gram Chocolate malt 240 gram Torrified Wheat 200 gram Special B 160 gram Smoked malt [B]Humle og krydder[/B] 55 gram Northern Brewer 10,4% 60 min 35 gram Northern Brewer 10,4% 10 min 65 gram Northern Brewer 10,4% 1 min [B]Andre ingredienser[/B] 1kpsl servomyces 1ts gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 1t@ 67grC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 350 bill celler Informasjon om gjæring: Gjæret 3 uker ved 20 grader [B]Kommentarer[/B] Naturlig karbonert til volco2: 2,1 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. januar 2013 Flasket: 5. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N