Brygger: Anders Volle Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1082 FG: 1020 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 8,1% Beregnet IBU: 105,0 Beregnet farge: 103 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 9800 g Chocolate Malt 400 g Crystal Malt 120 800 g Roasted Barley 600 g Cara Rye Malt 400 g Dry M ExtractC 1300 g Demerera Sugar 500 g Maple Syrup 500 g [B]Humle og krydder[/B] Amarillo 6.5% alpha 100 g dry hopped Chinook 15% alpha 80 g 90 minutes Amarillo 11.6% alpha 100 g 15 minutes Amarillo 11.6% alpha 100 g 5 minutes Citra 11% alpha 60 g 15 minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63C i 67 min 78C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US05 Gjærmengde: 3 pk a 11 g Informasjon om gjæring: 14 dager 18-20 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. desember 2013 Flasket: 28. desember 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F