Brygger: Anders Volle
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1082
FG: 1020
Mengde vørter: 42,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 8,1%
Beregnet IBU: 105,0
Beregnet farge: 103 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt            9800 g 
Chocolate Malt     400 g 
Crystal Malt 120   800 g 
Roasted Barley     600 g 
Cara Rye Malt      400 g 
Dry M ExtractC   1300 g 
Demerera Sugar   500 g 
Maple Syrup         500 g

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo 6.5% alpha   100 g   dry hopped 
Chinook 15% alpha   80 g   90 minutes 
Amarillo 11.6% alpha   100 g   15 minutes 
Amarillo 11.6% alpha   100 g   5 minutes 
Citra 11% alpha   60 g   15 minutes

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63C i 67 min
78C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US05
Gjærmengde: 3 pk a 11 g
Informasjon om gjæring:
14 dager 18-20 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. desember 2013
Flasket: 28. desember 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F