Brygger: Anders Laengen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,058 FG: 1,006 Mengde vørter: 38,0l Mengde ferdig øl: 37,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 77,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 200 g caramel mørk (30 ECB) 500 g caramel lys (90 ECB) 11 000g pale malt (6.6 ECB) [B]Humle og krydder[/B] 90 - min 30,00 g cascade blomst [8,00%] 20,00 g Centennial [10,00 %] 20,00 g Simcoe [13,00 %] 15 - min 30,00 g Simcoe [13,00 %] 20,00 g cascade blomst [8,00 %] 10,00 g Centennial [10,00 %] 10 - min appelsinskal fra tre ferske appelsiner 5 - min 50,00 g cascade blomst [8%] 60,00 g Cascade [5,50 %] 40,00 g Centennial [10,00 %] 40,00 g Citra [12,00 %] 40,00 g Simcoe [13,00 %] Tørrhumling 60,00 g Cascade [5,50 %] 40,00 g Citra 40,00 g Simcoe 30,00 g Centennial [B]Andre ingredienser[/B] super moss [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C i 75 min skylling på 78 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1056 American Gjærmengde: 400 billioner Informasjon om gjæring: primergjæring i 4 dager på 19 C deretter tørrhumling og gjering på 19 C i 10 dager 14 dagers lagring på flaske ca 21 C (g sukker pr. Liter øl) [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. januar 2016 Flasket: 28. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N