Brygger: Anders Laengen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,058
FG: 1,006
Mengde vørter: 38,0l
Mengde ferdig øl: 37,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 77,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
200 g caramel mørk  (30 ECB)
500 g caramel lys  (90 ECB)
11 000g pale malt (6.6 ECB)

[B]Humle og krydder[/B]
90 - min
30,00 g cascade blomst [8,00%]
20,00 g Centennial [10,00 %]
20,00 g Simcoe [13,00 %]

15 - min
30,00 g Simcoe [13,00 %]
20,00 g cascade blomst [8,00 %]
10,00 g Centennial [10,00 %]

10 - min
appelsinskal fra tre ferske appelsiner

5 - min
50,00 g cascade blomst [8%]
60,00 g Cascade [5,50 %]
40,00 g Centennial [10,00 %] 
40,00 g Citra [12,00 %]
40,00 g Simcoe [13,00 %]

Tørrhumling
60,00 g Cascade [5,50 %]
40,00 g Citra
40,00 g Simcoe
30,00 g Centennial

[B]Andre ingredienser[/B]
super moss

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 C i 75 min skylling på 78 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1056 American
Gjærmengde: 400 billioner
Informasjon om gjæring:
primergjæring i 4 dager på 19 C
deretter tørrhumling og gjering på 19 C i 10 dager

14 dagers lagring på flaske ca 21 C (g sukker pr. Liter øl)

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. januar 2016
Flasket: 28. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N