Brygger: Kenneth Nygård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1,049
FG: 1,012
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,5l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,2 kg Hvetemalt
1,6 kg Pale Malt Maris Otter
0,6 kg Munich Malt

[B]Humle og krydder[/B]
34 g Hallertauer Mittelfrueh (2,7 % AA) - 60 min
20 g Hallertauer Mittelfrueh (2,7 % AA) - 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
2,1 gram Gypsum

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 65 min
74 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300
Gjærmengde: 3 rør
Informasjon om gjæring:
2 uker på ca 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. desember 2016
Flasket: 4. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N