Brygger: Kenneth Nygård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1,049 FG: 1,012 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,5l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,2 kg Hvetemalt 1,6 kg Pale Malt Maris Otter 0,6 kg Munich Malt [B]Humle og krydder[/B] 34 g Hallertauer Mittelfrueh (2,7 % AA) - 60 min 20 g Hallertauer Mittelfrueh (2,7 % AA) - 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 2,1 gram Gypsum [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 65 min 74 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 Gjærmengde: 3 rør Informasjon om gjæring: 2 uker på ca 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. desember 2016 Flasket: 4. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N