Brygger: Jan Inge Ohren
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 6B Amerikansk IPA)
Ekstra ingredienser: Te
OG: 1008
FG: 1056
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 0,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Warminster Maris Otter Pale	5.00 kg	Muntons Caramalt

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook		20G	60 min
Ahtanum		12G	60 min
Chinook		20G	15 min
Ahtanum		12G	15 min
Chinook		20G	 5 min
Ahtanum		20G	 5 min
Simcoe		12G	 5 min
Amartillo		12G	 5 min

Dry hop 
Amartillo	24G
Ahtanum		24G
Simcoe		24G

[B]Andre ingredienser[/B]
Earl Gray Te 105G

[B]Meskeinformasjon[/B]
75 min 66 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05 11,5G
Gjærmengde: 2 stk
Informasjon om gjæring:
Gjaeres paa 19 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. januar 2018
Flasket: 22. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N