Brygger: Jan Inge Ohren Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 6B Amerikansk IPA) Ekstra ingredienser: Te OG: 1008 FG: 1056 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 0,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Warminster Maris Otter Pale 5.00 kg Muntons Caramalt [B]Humle og krydder[/B] Chinook 20G 60 min Ahtanum 12G 60 min Chinook 20G 15 min Ahtanum 12G 15 min Chinook 20G 5 min Ahtanum 20G 5 min Simcoe 12G 5 min Amartillo 12G 5 min Dry hop Amartillo 24G Ahtanum 24G Simcoe 24G [B]Andre ingredienser[/B] Earl Gray Te 105G [B]Meskeinformasjon[/B] 75 min 66 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 11,5G Gjærmengde: 2 stk Informasjon om gjæring: Gjaeres paa 19 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. januar 2018 Flasket: 22. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N