Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5G Old ale
OG: 1078
FG: 1021
Mengde vørter: 34,0l
Mengde ferdig øl: 29,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 38,0
Beregnet farge: 48 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9150g Pale
1150g Amber
400g Pale Crystal
300g Dark Crystal
450g Candi Syrup Inc D-180

[B]Humle og krydder[/B]
66g Challenger 8,2% @ 60 min
35g EKG 5% @ 15 min
35g EKG 5% @ 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader i 90 min
77 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP028
Gjærmengde: 450 mrd celler
Informasjon om gjæring:
Pitch på 18,5 grader, free rise til 21 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. april 2017
Flasket: 7. mai 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N