Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5G Old ale OG: 1078 FG: 1021 Mengde vørter: 34,0l Mengde ferdig øl: 29,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 48 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9150g Pale 1150g Amber 400g Pale Crystal 300g Dark Crystal 450g Candi Syrup Inc D-180 [B]Humle og krydder[/B] 66g Challenger 8,2% @ 60 min 35g EKG 5% @ 15 min 35g EKG 5% @ 2 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader i 90 min 77 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP028 Gjærmengde: 450 mrd celler Informasjon om gjæring: Pitch på 18,5 grader, free rise til 21 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. april 2017 Flasket: 7. mai 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N