Brygger: Tore Arnesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,075
FG: 1,020
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 7,22%
Beregnet IBU: 34,8
Beregnet farge: 23,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Muntons Pale (Venture)
Castle Malting Munich
Castle Malting Cara Gold
Castle Malting Special B

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
10 min -50 deg C
30 min - 60 deg C
30 min - 70 deg C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 5 pk a 11 gram
Informasjon om gjæring:
4 dager på 17 deg C deretter 10 dager ved 20 deg C. Overføring til carboy og deretter coldcrashet til 0.5 deg C. Der den befant seg inntill flasking. Flaskene har deretter stått mørkt ved 12 deg C.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. januar 2017
Flasket: 20. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F