Brygger: Tore Arnesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,075 FG: 1,020 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 7,22% Beregnet IBU: 34,8 Beregnet farge: 23,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Muntons Pale (Venture) Castle Malting Munich Castle Malting Cara Gold Castle Malting Special B [B]Humle og krydder[/B] Centennial [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 10 min -50 deg C 30 min - 60 deg C 30 min - 70 deg C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 5 pk a 11 gram Informasjon om gjæring: 4 dager på 17 deg C deretter 10 dager ved 20 deg C. Overføring til carboy og deretter coldcrashet til 0.5 deg C. Der den befant seg inntill flasking. Flaskene har deretter stått mørkt ved 12 deg C. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. januar 2017 Flasket: 20. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F