Brygger: Aleksander Baustad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1,050
FG: 1,012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 46 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,5 kg Bestmalz Munich II, 25 EBC
2,5 kg Bestmalz Vienna malt, 8 EBC
300 g Weyermann Caramunich III, 150 EBC
150 g Weyermann Carafa Special II, 1150 EBC
100 g Bestmalz Special X, 350 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
25g Smaragd, 5,9%aa, 60 min
25g Smaragd, 5,9%aa, 20 min
20g Smaragd, 5,9%aa, 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
50C i 30 min
63C i 15 min
69C i 15 min
78C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Bavarian Lager M76
Gjærmengde: ca 600 mill. celler
Informasjon om gjæring:
Tastys Fast lagering Method + 1 uke på ca 2 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Ølet er mottrykksfyllt på flaske.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. oktober 2017
Flasket: 29. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F