Brygger: Aleksander Baustad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1,050 FG: 1,012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 46 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,5 kg Bestmalz Munich II, 25 EBC 2,5 kg Bestmalz Vienna malt, 8 EBC 300 g Weyermann Caramunich III, 150 EBC 150 g Weyermann Carafa Special II, 1150 EBC 100 g Bestmalz Special X, 350 EBC [B]Humle og krydder[/B] 25g Smaragd, 5,9%aa, 60 min 25g Smaragd, 5,9%aa, 20 min 20g Smaragd, 5,9%aa, 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 50C i 30 min 63C i 15 min 69C i 15 min 78C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Bavarian Lager M76 Gjærmengde: ca 600 mill. celler Informasjon om gjæring: Tastys Fast lagering Method + 1 uke på ca 2 grader. [B]Kommentarer[/B] Ølet er mottrykksfyllt på flaske. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. oktober 2017 Flasket: 29. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F