Brygger: Steffen Simenstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,056
FG: 1,004
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 48,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,6 kg Pale malt
400 g Pale Crystal
600 g Dextrose

[B]Humle og krydder[/B]
20 g Galena @ First Wort Hop
15 g HBC 438 @15 min
15 g Simcoe @ 15 min
15 g Centennial @ 15 min
15 g HBC 438 @ 1 min
15 g Simcoe @ 1 min
15 g Centennial @ 1 min
15 g HBC 438 @ dry hop
15 g Simcoe @ dry hop
15 g Centennial @ dry hop
Dry hop siste uke av gjæringstiden.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
enstegs mesk 66 grader I 60 minutter. 
Skylling 35 minutter ved 78 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Mangrove Jacks M44
Gjærmengde: 2 dl "slurry"
Informasjon om gjæring:
Gjæret 3 uker ved 20 grader romtemperatur

[B]Kommentarer[/B]
gjær er høstet fra aktiv gjærkake, skyllet før bruk. 
Antall liter vørter= kokemengde

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. februar 2016
Flasket: 10. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N