Brygger: Steffen Simenstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,056 FG: 1,004 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 48,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,6 kg Pale malt 400 g Pale Crystal 600 g Dextrose [B]Humle og krydder[/B] 20 g Galena @ First Wort Hop 15 g HBC 438 @15 min 15 g Simcoe @ 15 min 15 g Centennial @ 15 min 15 g HBC 438 @ 1 min 15 g Simcoe @ 1 min 15 g Centennial @ 1 min 15 g HBC 438 @ dry hop 15 g Simcoe @ dry hop 15 g Centennial @ dry hop Dry hop siste uke av gjæringstiden. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] enstegs mesk 66 grader I 60 minutter. Skylling 35 minutter ved 78 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove Jacks M44 Gjærmengde: 2 dl "slurry" Informasjon om gjæring: Gjæret 3 uker ved 20 grader romtemperatur [B]Kommentarer[/B] gjær er høstet fra aktiv gjærkake, skyllet før bruk. Antall liter vørter= kokemengde [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. februar 2016 Flasket: 10. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N