Brygger: Gard W. Karlsnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12C Flamsk rød
OG: 1,057
FG: 1,006
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 49 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1.26 kg Knust hvete helkorn
1.58 kg Pilsner Malt
1.58 kg Vienna Malt
790.00 g Caraplus 10EBC 
790.00 g Crystal 100 EBC 
400.00 g Candi Sugar, Amber 316.00 g Special B Malt

[B]Humle og krydder[/B]
22.00 g Styrian Goldings @ -90 mins 5.40 % alfa

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 20 min@50.0°C
40 min@63.0°C
30 min@72.0°C
Utmesk 10 min@76.0°C
Batch Sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP665 og WY3763
Gjærmengde: Ett rør og en pakke
Informasjon om gjæring:
Ett års gjæring i Better Bottle, varierende romtemperatur.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. januar 2014
Flasket: 2. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N