Brygger: Gard W. Karlsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1,057 FG: 1,006 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 49 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1.26 kg Knust hvete helkorn 1.58 kg Pilsner Malt 1.58 kg Vienna Malt 790.00 g Caraplus 10EBC 790.00 g Crystal 100 EBC 400.00 g Candi Sugar, Amber 316.00 g Special B Malt [B]Humle og krydder[/B] 22.00 g Styrian Goldings @ -90 mins 5.40 % alfa [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 20 min@50.0°C 40 min@63.0°C 30 min@72.0°C Utmesk 10 min@76.0°C Batch Sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP665 og WY3763 Gjærmengde: Ett rør og en pakke Informasjon om gjæring: Ett års gjæring i Better Bottle, varierende romtemperatur. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. januar 2014 Flasket: 2. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N