Brygger: Reinhard Mjaatvedt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1052
FG: 1012
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 5,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10,50 kg Pilsner 
0,50 kg Carapils 
0,30 kg Acid Malt

[B]Humle og krydder[/B]
70,00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] - Boil 75,0 min 
30,00 g Tettnang [4,50 %] - Boil 45,0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
0,66 tsp Irish Moss (Boil 10,0 mins) 
2,tbl Servomyces (boil 10 min)

[B]Meskeinformasjon[/B]
1 meskesteg ved 66C i 90 min.
2,5l vann per kg malt.
2,50 tbsp PH 5.2 Stabilizer

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP833
Gjærmengde: 6L starter
Informasjon om gjæring:
11 dager ved 10C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. januar 2014
Flasket: 27. januar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N