Brygger: Reinhard Mjaatvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1052 FG: 1012 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 5,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10,50 kg Pilsner 0,50 kg Carapils 0,30 kg Acid Malt [B]Humle og krydder[/B] 70,00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] - Boil 75,0 min 30,00 g Tettnang [4,50 %] - Boil 45,0 min [B]Andre ingredienser[/B] 0,66 tsp Irish Moss (Boil 10,0 mins) 2,tbl Servomyces (boil 10 min) [B]Meskeinformasjon[/B] 1 meskesteg ved 66C i 90 min. 2,5l vann per kg malt. 2,50 tbsp PH 5.2 Stabilizer [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP833 Gjærmengde: 6L starter Informasjon om gjæring: 11 dager ved 10C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. januar 2014 Flasket: 27. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N