Brygger: Willy Kårevik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 7C Belgisk wit)
Ekstra ingredienser: Bringebær
OG: 1048
FG: 1002
Mengde vørter: 32,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2.5 kg German pilsner malt
2.5 kg German Spelt malt
0.2 kg Sukker

[B]Humle og krydder[/B]
30 Gram Hallertau Blanc 8.2 %AA

[B]Andre ingredienser[/B]
Bringebær Pure 1kg

WLN 1000 1/2 ts. (gjærnæring)
Protafloc 1/2 tb. (klaring)
Defoamer 2 dr. (skumdemper)

[B]Meskeinformasjon[/B]
25 liter 
40 grader 10 min
51 grader 15 min
67 grader 55 min
78 grader 10 min
6 liter Skyllevann 78 grader 
Kok 90 min

Brygget på 
Speidel 20L

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: SafeBrew wb-06
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjærtempratur ble styrt av STC1000+
17 grader 12 døgn
21 grader   2 døgn
17 grader   6 døgn

[B]Kommentarer[/B]
Det ble brukt spelt malt isteden for vanlig hvete malt. 
Laget for en som ikke tåler så godt hvete men tåler spelt. 

Ble brukt  vanlig sukker for å øke OG.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. desember 2017
Flasket: 2. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N