Brygger: Willy Kårevik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 7C Belgisk wit) Ekstra ingredienser: Bringebær OG: 1048 FG: 1002 Mengde vørter: 32,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.5 kg German pilsner malt 2.5 kg German Spelt malt 0.2 kg Sukker [B]Humle og krydder[/B] 30 Gram Hallertau Blanc 8.2 %AA [B]Andre ingredienser[/B] Bringebær Pure 1kg WLN 1000 1/2 ts. (gjærnæring) Protafloc 1/2 tb. (klaring) Defoamer 2 dr. (skumdemper) [B]Meskeinformasjon[/B] 25 liter 40 grader 10 min 51 grader 15 min 67 grader 55 min 78 grader 10 min 6 liter Skyllevann 78 grader Kok 90 min Brygget på Speidel 20L [B]Gjæring[/B] Gjærtype: SafeBrew wb-06 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Gjærtempratur ble styrt av STC1000+ 17 grader 12 døgn 21 grader 2 døgn 17 grader 6 døgn [B]Kommentarer[/B] Det ble brukt spelt malt isteden for vanlig hvete malt. Laget for en som ikke tåler så godt hvete men tåler spelt. Ble brukt vanlig sukker for å øke OG. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. desember 2017 Flasket: 2. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N