Brygger: Petter Bjørgan
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 7A Weizen/Weissbier)
Ekstra ingredienser: 900g bjørnebær
OG: 1,044
FG: 1,010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 14,5
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2500g pilsnermalt
2500g hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
10g Citra 60min

[B]Andre ingredienser[/B]
900g knust bjørnebær til primærgjæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
45C 20 min
65C 60min
78c 10min
90min kok

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wy3068 weihenstephan
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
14 dager primær deretter 7 dager i sekundær

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. februar 2014
Flasket: 1. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N