Brygger: Petter Bjørgan Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 7A Weizen/Weissbier) Ekstra ingredienser: 900g bjørnebær OG: 1,044 FG: 1,010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 14,5 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2500g pilsnermalt 2500g hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] 10g Citra 60min [B]Andre ingredienser[/B] 900g knust bjørnebær til primærgjæring [B]Meskeinformasjon[/B] 45C 20 min 65C 60min 78c 10min 90min kok [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wy3068 weihenstephan Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: 14 dager primær deretter 7 dager i sekundær [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. februar 2014 Flasket: 1. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N