Brygger: Ole Petter Talgø Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1056 FG: 1018 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 38 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 gram Maris Otter Pale Malt 500 gram Crystal malt (60L) 150 gram Chocolate malt (850EBC) 20 gram Black malt (900EBC) [B]Humle og krydder[/B] 35 gram Willamette 6% 60 min 12 gram Hallertauer Hersbrucker 4% 60 min 12 gram Willamette 6% 0 min [B]Andre ingredienser[/B] 1 ts Irish Moss [B]Meskeinformasjon[/B] Brygget etter BIAB-metoden. Mesket på 67 grader i 75 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 1 pakke i 1 liter starter Informasjon om gjæring: Gjæret i 14 dager på ~19 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. april 2012 Flasket: 20. april 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N