Brygger: Ole Petter Talgø
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1056
FG: 1018
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 38 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000 gram Maris Otter Pale Malt
500 gram Crystal malt (60L)
150 gram Chocolate malt (850EBC)
20 gram Black malt (900EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
35 gram Willamette 6% 60 min
12 gram Hallertauer Hersbrucker 4% 60 min
12 gram Willamette 6% 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1 ts Irish Moss

[B]Meskeinformasjon[/B]
Brygget etter BIAB-metoden.
Mesket på 67 grader i 75 minutter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 1 pakke i 1 liter starter
Informasjon om gjæring:
Gjæret i 14 dager på ~19 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. april 2012
Flasket: 20. april 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N