Brygger: Alexander Svindseth
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,048
FG: 1,016
Mengde vørter: 23,5l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 4,2%
Beregnet IBU: 37,0
Beregnet farge: 31 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,25kg Munich malt
3,25kg Pale Malt
0,3kg Caramalt 30EBC
0,3kg crystal malt
0,1kg Chocolate malt

[B]Humle og krydder[/B]
15g Chinook 60min
75g Cascade 15min
35g Amarillo Tørrhumle

[B]Andre ingredienser[/B]
1tablett whirlfloc
1/2 ts gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
66c 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US05
Gjærmengde: 2pakker
Informasjon om gjæring:
20grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. desember 2017
Flasket: 3. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N