Brygger: Alexander Svindseth Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,048 FG: 1,016 Mengde vørter: 23,5l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 4,2% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 31 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,25kg Munich malt 3,25kg Pale Malt 0,3kg Caramalt 30EBC 0,3kg crystal malt 0,1kg Chocolate malt [B]Humle og krydder[/B] 15g Chinook 60min 75g Cascade 15min 35g Amarillo Tørrhumle [B]Andre ingredienser[/B] 1tablett whirlfloc 1/2 ts gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 66c 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US05 Gjærmengde: 2pakker Informasjon om gjæring: 20grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. desember 2017 Flasket: 3. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N