Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1047 FG: 1010 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 60,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 19,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 7200 g Wheat Malt 3 EBC 1000 g Cara Munich 100 EBC 120 EBC 500 g Dry Light Extract 8 EBC 2300 g [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh 5% alpha 88 g 60 minutes Hallertauer Mittelfruh 5% alpha 41 g 10 minutes [B]Andre ingredienser[/B] Irish Moss Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Speidel: 48 gr. 10 min, 62 gr. 30 min, 72 gr. 20 min, 78 gr. 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP029 Gjærmengde: 4 l. starter Informasjon om gjæring: 16-18 gr. 14 dager. Gjæret i tre separate bøtter. Tappet på fat 10.7.2013. Senere tatt over på flasker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. juni 2013 Flasket: 10. juli 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F