Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1047
FG: 1010
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 60,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 19,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 3 EBC   3 EBC   7200 g 
Wheat Malt   3 EBC   1000 g 
Cara Munich 100 EBC   120 EBC   500 g 
Dry Light Extract   8 EBC   2300 g

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh 5% alpha   88 g   60 minutes 
Hallertauer Mittelfruh 5% alpha   41 g   10 minutes

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish Moss 
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Speidel: 48 gr. 10 min, 62 gr. 30 min, 72 gr. 20 min, 78 gr. 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP029
Gjærmengde: 4 l. starter
Informasjon om gjæring:
16-18 gr. 14 dager. Gjæret i tre separate bøtter. Tappet på fat 10.7.2013. Senere tatt over på flasker.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. juni 2013
Flasket: 10. juli 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F