Brygger: Roar Sandodden
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg
OG: 1079
FG: 1017
Mengde vørter: 135,0l
Mengde ferdig øl: 130,0l
Alkoholstyrke: 8,1%
Beregnet IBU: 10,0
Beregnet farge: 57 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Stjørdalsmalt 33000g
Maris Otter 14000g
Crystal malt 150 6000g
Mørk sirup 1000g
Demerarasukker 1000g

[B]Humle og krydder[/B]
Willamette (17%) 25g i 60 min
Saaz (3,3%) 100g i 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesking i 60 min fra 55 til 67 grader. Deretter 67 grader i 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Kveik 
Gjærmengde: 0,5l slurry
Informasjon om gjæring:
Pitchet på 30 grader, sto på 20-24 grader i 18 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. november 2015
Flasket: 3. desember 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F