Brygger: Roar Sandodden Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 1079 FG: 1017 Mengde vørter: 135,0l Mengde ferdig øl: 130,0l Alkoholstyrke: 8,1% Beregnet IBU: 10,0 Beregnet farge: 57 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Stjørdalsmalt 33000g Maris Otter 14000g Crystal malt 150 6000g Mørk sirup 1000g Demerarasukker 1000g [B]Humle og krydder[/B] Willamette (17%) 25g i 60 min Saaz (3,3%) 100g i 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesking i 60 min fra 55 til 67 grader. Deretter 67 grader i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Kveik Gjærmengde: 0,5l slurry Informasjon om gjæring: Pitchet på 30 grader, sto på 20-24 grader i 18 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. november 2015 Flasket: 3. desember 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F