Brygger: Martin Eckhoff Andresen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1,052
FG: 1,014
Mengde vørter: 100,0l
Mengde ferdig øl: 95,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 36 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt	 	5	EBC	 	16000	g
Crystal Malt		 	130	EBC	 	1000	g
Chocolate Malt	 		600	EBC	 	700	g
Amber Malt	 		162	EBC	 	1000	g
Brown Malt 250 EBC 500g
Munich Malt	 		20	EBC	 	3000	g

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Golding	 4.4%	alpha	 	150	g	 	60	minutes
East Kent Golding	 4.4%	alpha	 	100	g	 	15	minutes

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader, 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: Masse fra Nøgne Ø
Informasjon om gjæring:
20 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. februar 2013
Flasket: 3. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N