Brygger: Martin Eckhoff Andresen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1,052 FG: 1,014 Mengde vørter: 100,0l Mengde ferdig øl: 95,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 36 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 5 EBC 16000 g Crystal Malt 130 EBC 1000 g Chocolate Malt 600 EBC 700 g Amber Malt 162 EBC 1000 g Brown Malt 250 EBC 500g Munich Malt 20 EBC 3000 g [B]Humle og krydder[/B] East Kent Golding 4.4% alpha 150 g 60 minutes East Kent Golding 4.4% alpha 100 g 15 minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader, 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: Masse fra Nøgne Ø Informasjon om gjæring: 20 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. februar 2013 Flasket: 3. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N