Brygger: Øyvind Tveit Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1055 FG: 1012 Mengde vørter: 65,0l Mengde ferdig øl: 57,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7kg pils 5kg Munich 1 1.5kg melanoidin 0.2kg bjørns havregryn 0.2kg cara pils [B]Humle og krydder[/B] 80g perle 60min 60g hallertau blanc 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 13ml melkesyre 20g Kalsiumklorid 15g kalsiumsulfat Protafloc Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 67c i 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 830 Gjærmengde: 1600 mill Informasjon om gjæring: 6 dager på 8c 8 dager på 10c 2/3 av fg så diasetyl rest 2 dager på 19c CC [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. august 2016 Flasket: 22. august 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F