Brygger: Øyvind Tveit
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 1055
FG: 1012
Mengde vørter: 65,0l
Mengde ferdig øl: 57,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 18 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7kg pils
5kg Munich 1
1.5kg melanoidin
0.2kg bjørns havregryn 
0.2kg cara pils

[B]Humle og krydder[/B]
80g perle 60min 
60g hallertau blanc 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
13ml melkesyre 
20g Kalsiumklorid 
15g kalsiumsulfat 
Protafloc
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
67c i 60 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 830
Gjærmengde: 1600 mill 
Informasjon om gjæring:
6 dager på 8c 
8 dager på 10c 
2/3 av fg så diasetyl rest
2 dager på 19c
CC

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. august 2016
Flasket: 22. august 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F