Brygger: Bernt Sandsmark
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1082
FG: 1010
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 10,1%
Beregnet IBU: 100,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,5 kg Heidelberg Pilsnermalt
3,5 kg pale malt
250g special B
150g Pale crystal

[B]Humle og krydder[/B]
50g chinook
50g amarillo
50g simcoe
50g columbus

13g tilsatt hvert 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
53`c i 30 min, 64`c i 60 min, 75`c i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp001
Gjærmengde: 1,5 liter starter
Informasjon om gjæring:
16`c i 3 døgn, deretter fri stigning opp til 20`c

[B]Kommentarer[/B]
90 min kok

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. oktober 2014
Flasket: 23. november 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F