Brygger: Bernt Sandsmark Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1082 FG: 1010 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 10,1% Beregnet IBU: 100,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,5 kg Heidelberg Pilsnermalt 3,5 kg pale malt 250g special B 150g Pale crystal [B]Humle og krydder[/B] 50g chinook 50g amarillo 50g simcoe 50g columbus 13g tilsatt hvert 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 53`c i 30 min, 64`c i 60 min, 75`c i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp001 Gjærmengde: 1,5 liter starter Informasjon om gjæring: 16`c i 3 døgn, deretter fri stigning opp til 20`c [B]Kommentarer[/B] 90 min kok [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. oktober 2014 Flasket: 23. november 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F