Brygger: Christopher Aalholm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/Maibock OG: 1067 FG: 1013 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils malt 48% Munich Malt 40% Melanoidin Malt 6.7% Carahell 3.3% Caraamber 2.2% [B]Humle og krydder[/B] Magnum v 60 minutter til IBU Tettnang 0.5g/L v/20 min Tettnang 0.5g/L v/10 minutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 1 time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager W34/70 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Gjæret på 14 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. september 2017 Flasket: 13. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F