Brygger: Christopher Aalholm
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/Maibock
OG: 1067
FG: 1013
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils malt 48%
Munich Malt 40%
Melanoidin Malt 6.7%
Carahell 3.3%
Caraamber 2.2%

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum v 60 minutter til IBU
Tettnang 0.5g/L v/20 min
Tettnang 0.5g/L v/10 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 1 time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager W34/70
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 14 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. september 2017
Flasket: 13. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F