Brygger: Stig Norby
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1052
FG: 1010
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
- 4kg Pilsnermalt 3,9EBC
- 0,60kg Cara-pils 3,9EBC
- 0,45kg Caragold 9EBC

[B]Humle og krydder[/B]
- 28 gram Spalter (4,5%) på 60 minutter
- 10 gram Hellertauer Heresbrucker (4%) på 60 minutter
- 28 gram Spalter /4,5%) på 15 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single infusion, light body
64,5 grader i 75 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP036 Düsseldorf
Gjærmengde: 1 rør med starter
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 18 grader i 1 mnd, deretter 10 dager på nytt gjærkar 20 grader før tapping

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. januar 2014
Flasket: 22. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N