Brygger: Stig Norby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1052 FG: 1010 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] - 4kg Pilsnermalt 3,9EBC - 0,60kg Cara-pils 3,9EBC - 0,45kg Caragold 9EBC [B]Humle og krydder[/B] - 28 gram Spalter (4,5%) på 60 minutter - 10 gram Hellertauer Heresbrucker (4%) på 60 minutter - 28 gram Spalter /4,5%) på 15 minutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single infusion, light body 64,5 grader i 75 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP036 Düsseldorf Gjærmengde: 1 rør med starter Informasjon om gjæring: Gjæret på 18 grader i 1 mnd, deretter 10 dager på nytt gjærkar 20 grader før tapping [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2014 Flasket: 22. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N