Brygger: Anders Laengen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,046 FG: 1,008 Mengde vørter: 63,0l Mengde ferdig øl: 59,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 12100,50 g Pale Ale (BestMälz) (5,0 EBC) 605,03 g Caramel Light (BestMälz) (30,0 EBC) 302,51 g Chateau Munich Light (15,0 EBC) 151,26 g White Wheat Malt (4,7 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 30,00 g Simcoe [13,00 %] - Boil 60,0 118,00 g Citra [12,00 %] - Boil 5,0 min 90,00 g Citra [12,00 %] - Dry Hop 9,0 Days [B]Andre ingredienser[/B] 15,00 g super moss [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 min 72 grader i 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1056 Gjærmengde: ca 500 billion Informasjon om gjæring: 19 grader i 16 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. september 2016 Flasket: 12. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N