Brygger: Anders Laengen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,046
FG: 1,008
Mengde vørter: 63,0l
Mengde ferdig øl: 59,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
12100,50 g Pale Ale (BestMälz) (5,0 EBC) 

605,03 g Caramel Light (BestMälz) (30,0 EBC) 

302,51 g Chateau Munich Light (15,0 EBC) 

151,26 g White Wheat Malt (4,7 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
30,00 g Simcoe [13,00 %] - Boil 60,0 

118,00 g Citra [12,00 %] - Boil 5,0 min 

90,00 g Citra [12,00 %] - Dry Hop 9,0 Days

[B]Andre ingredienser[/B]
15,00 g super moss

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 60 min 
72 grader i 20 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1056
Gjærmengde: ca 500 billion
Informasjon om gjæring:
19 grader i 16 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. september 2016
Flasket: 12. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N