Brygger: Ole Petter Talgø Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1066 FG: 1012 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 75,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5000 gram Maris Otter Pale Malt 300 gram Crystalmalt (20L) 300 gram Crystalmalt (40L) [B]Humle og krydder[/B] 20 gram Centennial 10% 30 min 15 gram Columbus 14% 30 min 15 gram Simcoe 13% 30 min 15 gram Amarillo 9% 15 min 15 gram Columbus 14% 15 min 15 gram Simcoe 13% 15 min 30 gram Simcoe 14% 0 min 15 gram Amarillo 9% 0 min 15 gram Columbus 14% 0 min 30 gram Amarillo 9% tørrhumlet 10 dager 15 gram Columbus 14% tørrhumlet 10 dager 15 gram Simcoe 13% tørrhumlet 10 dager [B]Andre ingredienser[/B] 10 gram gypsum 1 ts Irish Moss [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket etter BIAB-metoden. 65 grader i 90 minutter, deretter varmet opp til 75 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 1 pakke i 1 liter starter Informasjon om gjæring: Gjøring i 14 dager på ~19 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. oktober 2012 Flasket: 28. oktober 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N