Brygger: Kent Mikael Rosseland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1112 FG: 1012 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 13,0% Beregnet IBU: 90,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10.029 kg Maris Otter Malt 0.501 kg Caramalt 30 0.501 kg Crystal 60 0.250 kg Special-B 0.5 kg hvete 0.5 kg havreflak [B]Humle og krydder[/B] Target 100g @ 60 min EKG 30g @ 15 EKG 30g @ 2 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i 90 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: Overpitch fra slurry Informasjon om gjæring: 21 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. mars 2014 Flasket: 16. april 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N