Brygger: Kent Mikael Rosseland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1112
FG: 1012
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 13,0%
Beregnet IBU: 90,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10.029 kg Maris Otter Malt 
0.501 kg Caramalt 30
0.501 kg Crystal 60 
0.250 kg Special-B 
0.5 kg hvete
0.5 kg havreflak

[B]Humle og krydder[/B]
Target 100g @ 60 min
EKG 30g @ 15
EKG 30g @ 2

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader i 90 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: Overpitch fra slurry
Informasjon om gjæring:
21 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. mars 2014
Flasket: 16. april 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N