Brygger: Hans Kristian Andersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1,053
FG: 1,010
Mengde vørter: 120,0l
Mengde ferdig øl: 100,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 6,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
16.46 kg bestmalt hvete  70%
7.05 kg bestmalt pils  30%

[B]Humle og krydder[/B]
240g Hallertauer Mittelfrueh 2.85% - 60 min - 15 IBU

[B]Andre ingredienser[/B]
2kg rice hulls

[B]Meskeinformasjon[/B]
55 grader 15 min
67 grader 60 min
77 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wyeast 3068 weihenst
Gjærmengde: 2. gen. slurry
Informasjon om gjæring:
Startet på 18, gradvis økning til 20 på de 4 første dager. 22 grader siste par dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. februar 2015
Flasket: 24. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F