Brygger: Hans Kristian Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1,053 FG: 1,010 Mengde vørter: 120,0l Mengde ferdig øl: 100,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 6,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 16.46 kg bestmalt hvete 70% 7.05 kg bestmalt pils 30% [B]Humle og krydder[/B] 240g Hallertauer Mittelfrueh 2.85% - 60 min - 15 IBU [B]Andre ingredienser[/B] 2kg rice hulls [B]Meskeinformasjon[/B] 55 grader 15 min 67 grader 60 min 77 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wyeast 3068 weihenst Gjærmengde: 2. gen. slurry Informasjon om gjæring: Startet på 18, gradvis økning til 20 på de 4 første dager. 22 grader siste par dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. februar 2015 Flasket: 24. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F