Brygger: Geir Ove Skaarstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7D Weizenbock OG: 1071 FG: 1017 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 16,3 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,4 Kg. Bestmalz Wheat Malt 2,2 Kg. Bestmalz Pilsner 0,5 Kg. Bestmalz caramel 90 EBC 0,5 Kg. Bestmalz caramel 120 EBC 0,5 Kg. Mestmalz Melanoiden 70 EBC 0,5 Kg Bestmalz Munich 15 EBC [B]Humle og krydder[/B] 60 g Halletauer Hersbrucker 4,0% 60 min 60 g Halletauer Hersbrucker 4,0% 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 50,0`C 20 min 66,7`C 45 min 78,5`C Utmesk [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 300 Gjærmengde: 2 dl Informasjon om gjæring: 1.Gjæret 9 dager på 17 grader. 2.Gjæret 5 dager på 21 grader. 3.Gjæret 3 dager på 12 dager. [B]Kommentarer[/B] Fatet og lagret på 0,2`C i ca. en uke før flasking. Tvangskarbonert og fylt på flasker med beer gun. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. februar 2015 Flasket: 14. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F