Brygger: Geir Ove Skaarstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7D Weizenbock
OG: 1071
FG: 1017
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 16,3
Beregnet farge: 28 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,4 Kg. Bestmalz Wheat Malt
2,2 Kg. Bestmalz Pilsner
0,5 Kg. Bestmalz caramel 90 EBC
0,5 Kg. Bestmalz caramel 120 EBC
0,5 Kg. Mestmalz Melanoiden 70 EBC
0,5 Kg Bestmalz Munich 15 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
60 g Halletauer Hersbrucker 4,0% 60 min
60 g Halletauer Hersbrucker 4,0% 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
50,0`C 20 min
66,7`C 45 min
78,5`C Utmesk

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 300
Gjærmengde: 2 dl 
Informasjon om gjæring:
1.Gjæret 9 dager på 17 grader. 
2.Gjæret 5 dager på 21 grader.
3.Gjæret 3 dager på 12 dager.

[B]Kommentarer[/B]
Fatet og lagret på 0,2`C  i ca. en uke før flasking. Tvangskarbonert og fylt på flasker med beer gun.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. februar 2015
Flasket: 14. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F