Brygger: Erik Ingebrigtsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1,052 FG: 1,010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 30,7 Beregnet farge: 46,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5000 gr Pale Malt 400 gr Cara 120L 300 gr Hvetemalt 300 gr roasted barley (knust i kaffekvern og tilsatt siste 10 min av mesk) 100 gr Cara-Pils [B]Humle og krydder[/B] 10 gr Willamette 5,5% @ 60 min 10 gr Willamette 5,5% @ 45 min 20 gr Willamette 5,5% @ 30 min 30 gr Willamette 5,5% @ 15 min 40 gr Cascade 5,5% @ 0 min [B]Andre ingredienser[/B] 5 gr Gips i mesk 1 ts irish moss 1 ts gjærnæring 1 rør Clarity Ferm [B]Meskeinformasjon[/B] 67C @ 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: Slurry ihht Mr.Malty Informasjon om gjæring: 14 dager ved 19C Startet på 17 og lot den reise seg opp til 19C selv. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. november 2014 Flasket: 30. november 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F