Brygger: Erik Ingebrigtsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1,052
FG: 1,010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 30,7
Beregnet farge: 46,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5000 gr Pale Malt
400 gr Cara 120L
300 gr Hvetemalt
300 gr roasted barley (knust i kaffekvern og tilsatt siste 10 min av mesk)
100 gr Cara-Pils

[B]Humle og krydder[/B]
10 gr Willamette 5,5% @ 60 min
10 gr Willamette 5,5% @ 45 min
20 gr Willamette 5,5% @ 30 min
30 gr Willamette 5,5% @ 15 min
40 gr Cascade 5,5% @ 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
5 gr Gips i mesk
1 ts irish moss
1 ts gjærnæring
1 rør Clarity Ferm

[B]Meskeinformasjon[/B]
67C @ 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: Slurry ihht Mr.Malty
Informasjon om gjæring:
14 dager ved 19C Startet på 17 og lot den reise seg opp til 19C selv.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. november 2014
Flasket: 30. november 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F