Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 14,100 FG: 7 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 27,8 Beregnet farge: 9,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6500 gr pilsnermalt [B]Humle og krydder[/B] Ahtanum Citra Azacca Chinook [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring Klarning [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader 60 min 75 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 11 gr Informasjon om gjæring: 20 gr 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. januar 2018 Flasket: 6. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F