Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 14,100
FG: 7
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 27,8
Beregnet farge: 9,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6500 gr pilsnermalt

[B]Humle og krydder[/B]
Ahtanum
Citra
Azacca
Chinook

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring
Klarning

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader 60 min
75 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 11 gr
Informasjon om gjæring:
20 gr 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. januar 2018
Flasket: 6. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F