Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1076 FG: 1012 Mengde vørter: 39,0l Mengde ferdig øl: 34,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 100,0 Beregnet farge: 21 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Oats Dextrose [B]Humle og krydder[/B] Magnum Cascade Centennial Citra Mosaic [B]Andre ingredienser[/B] Servomyces Yeast Nutrient Brewbrite [B]Meskeinformasjon[/B] 65c 60min 78c 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: Topphøstet Informasjon om gjæring: 18c 4 dager 20c resten [B]Kommentarer[/B] Bryggelag: Garasjen Mikrobryggeri [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. februar 2017 Flasket: 12. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F