Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1076
FG: 1012
Mengde vørter: 39,0l
Mengde ferdig øl: 34,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 100,0
Beregnet farge: 21 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale
Oats
Dextrose

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
Cascade
Centennial
Citra
Mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]
Servomyces Yeast Nutrient
Brewbrite

[B]Meskeinformasjon[/B]
65c 60min
78c 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: Topphøstet
Informasjon om gjæring:
18c 4 dager
20c resten

[B]Kommentarer[/B]
Bryggelag: Garasjen Mikrobryggeri

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. februar 2017
Flasket: 12. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F